Mannen van Achterom

Datum:
Zaterdag 6 oktober
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 12,50

Drie Brabanders, muzikale vijftigers die zich thuis voelen tussen schuifdeuren en in theaters. John van der Sanden, Luc de Graaf en Maarten van der Zanden vormen het trio De Mannen van Achterom. In 2015/2016 speelden ze met veel succes hun eerste theatervoorstelling Achterom, een voorstelling waarin hilarische scenes afgewisseld werden met fraaie, grappige of ontroerende liedjes. Veel persoonlijke en toch herkenbare thema’s over vroeger, nu en de ongewisse toekomst.

In de vervolgvoorstelling Achterom II gaan de mannen een stap verder.
De ongemakken van vaders met jonge en al wat oudere kinderen, hoe blijf je t en aantrekkelijk, hoe ga je met verlies om en waar kun je nog winst halen? Alledaagse vragen waar John, Luc en Maarten spelend en zingend antwoorden op vinden. Of niet.

Met prachtige liedjes, absurde én herkenbare hilarische scènes en een mooie – ja het mag weer- moraal, ontmoeten de Mannen van Achterom hun publiek. Om het mee te nemen in hun leven dat niet altijd, maar gelukkig nog vaak genoeg over rozen gaat.

John van der Sanden is cabaretier, schrijver en regisseur. In 2010 verscheen zijn boek ‘Speerpunt Pluche’, een politieke satire en hij schreef jarenlang columns voor het Eindhovens Dagblad.

Luc de Graaf is cabaretier, schrijver en lmpjesmaker. Luc hee een verleden als stand-up comedian en impro-cabaretier bij congressen, symposia en workshops. Voor bedrijven en instellingen maakt hij korte grappige filmpjes.
Maarten van der Zanden is muzikant en een echte podiumspeler.

Tal van bands passeerden de revue voordat Maarten de mogelijkheden en de kracht van de solist ontdekt.
“Prachtige mix van muziek en humor van drie onbesuisde Brabanders.”

www.demannenvanachterom.nl

Deze voorstelling is voorbij